miercuri, 15 decembrie 2010

Mos Craciun se lasa inchiriat....de la Crucea Rosie



Crucea Rosie Romana – Filiala Sector 4 face pentru al treilea an consecutiv o intelegere, in exclusivitate, cu Mos Craciun. Cei care doresc ca Mosul sa stea mai mult la petrecerea pentru Craciun, il pot chema contra cost.
Ajutoarele lui Mos Craciun sunt 25 de voluntari ai Crucii Rosii Sector 4, care, in perioada 6 – 24 decembrie 2010, il vor ajuta pe Mosul sa ajunga la copii prin intermediul Serviciului de Mos Craciun, destinat familiilor, gradinitelor, scolilor, ONG-urilor, dar si firmelor din Bucuresti.
Mos Craciun nu va veni singur, ci insotit de craciunite si spiridusi, care vor asigura animatia si buna dispozitie in cadrul petrecerilor organizate cu ocazia sarbatorilor de iarna. Pictura pe fata, jocuri de energizare, dansuri, colinde, baloane sunt doar cateva dintre activitatile pe care voluntarii Crucii Rosii, deveniti ajutoarele lui Mos Craciun, le vor realiza pentru buna dispozitie a participantilor.
Tarifele pentru inchirierea Mosului sunt:
- pentru familii – 150 lei
- pentru gradinite / scoli / ONG – 300 lei
- pentru firme – 450 lei
Programarile se pot face prin la telefon 0752.442.893 sau pe adresa de e-mail voluntari@crucearosie-sector4.ro
Banii stransi in urma campaniei din acest an vor fi folositi pentru sustinerea activitatilor sociale desfasurate de catre Filiala Sector 4 a Crucii Rosii Romane.
Partenerii din acest an ai campaniei sunt Universitatea Media Pro – multumita carora va exista un spot video de promovare, Anzi Soft – care asigura promovarea campaniei in mijloacele de transport ale RATB si Dan Craimerman – compozitorul imnului acestei campanii si Palatul National al Copiilor, formatiile Meloritm si Arabesc.
Contacteaza-l pe Mos Craciun si fa-ti copilul sa zambeasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu